Energi og klima

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Kategorier
Kurs
Med datoer
På forespørsel
Nettbasert

Se som liste

F-gass fornyelse

F- gass fornyelse Nå er krav om fem års gyldighet på F-gass sertifikater innført. Er sertifikatet ditt fem år eller eldre, må du fornye det for å jobbe lovlig. Dette lærer du Kurset repeterer det viktigste fra pensum og gir kandidatene en innføring i de nye kompetansekravene. Bakgrunn og introduksjon Grunnleggende termodynamikk Kuldemedier og miljø Styrke- [...]

F-gass kurs

F-gass kurs F-gass forordningen stiller krav til alle som gjør kuldeteknisk arbeid på blant annet luft-til-luft-varmepumper. Du må ha et gyldig F-gass sertifikat for å installere luft-til-luft-varmepumper og split luft-til-vann-varmepumper samt om du gjør inngrep i kuldekretsen i andre typer kulde- og varmepumpeanlegg. NB! 1. juli 2022 ble krav om fem års gyldighet for alle f-gass-sertifikater [...]

Hardloddekurs

Fra 1. juli 2022 må du dokumentere loddeferdigheter for å få f-gass-sertifikat også i kategori 2. Lær det du trenger på vårt hardloddekurs.

Innføringskurs i batterisystemer

Få en grunnleggende forståelse for batterisystemer slik at du kan velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.

Luft til luft – Varmepumpekurs

Lær hvordan du monterer varmepumper trygt, effektivt og slik at de fungerer optimalt.

NEK 446:2022 – Fotovoltaiske solenergisystemer

Kurs som gir deg god innføring i NEK 446:2022 (dokumentasjon av solcelleanlegg) og viktige byggetekniske regler og dokumentasjonskrav.

PV*Sol simuleringsprogram – Innføringskurs 2 dager

Kursets formål er å gi deg en grunnleggende forståelse for verktøyet PV*Sol og nok kunnskap til for å kunne simulere enklere anlegg som for eksempel en enebolig.

Solcelleinstallasjoner – PV pro 2 dager

Få dypere forståelse om hvordan et solcellesystem skal komponeres, effektiviseres og installeres.

Webinar – Innføringskurs i batterisystemer

Få en grunnleggende forståelse for batterisystemer slik at du kan velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.

Workshop PV pro

Workshop PV pro er satt opp slik at du som deltaker kan fordype deg i det du ønsker mer kunnskap om innenfor solcelleinstallasjoner.

Workshop PV*Sol

Få svar på det du lurer på angående PV*Sol. Vi ser på inviklede prosjekter og spesielle utfordringer man kan møte på i hverdagen.

Skriv inn og trykk enter for å søke